Ротацію міністрів гальмує Коломойський?

П'ятниця, 20 лютого 2009, 09:18

Процес зміни міністрів гальмує мільярдер Ігор Коломойський, який "пробиває" призначення на "Нафтогаз" своєї людини – нардепа з "НУ-НС" Ігоря Палицю і хоче поставити під свій контроль транспортування нафти трубопроводом Одеса-Броди.

Про це заявили газеті "Сегодня" низка депутатів.

За словами джерела в БЮТ, Коломойський зараз має вирішальний вплив на всю "коаліційну" частину "НУ-НС", крім "Народної Самооборони".

Однак, каже джерело, справа не лише у цьому: "Якби питання було тільки в Палиці, його б уже призначили. Однак проблема в тому, що посад не вистачає, і при узгодженні одних кандидатур незадоволеними стають інші. Так що ротація Кабміну далека від завершення".

Утім, депутат від "НУ-НС" Юрій Кармазін у четвер увечері сказав, що вже практично вирішено питання про додавання у Кабмін віце-прем'єрів за напрямками і відомі міністри, "до яких є претензії" – це голови Мін'юсту, МНС, Мінкульту, Мінспорту і Мін здоров’я, а також два чи три міністри від БЮТ.

Прізвища тих, хто їх замінить, на той момент були остаточно не визначені. Утім, за інформацією "Дело", на засіданні ради коаліції їх уже узгодили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування