БЮТ вирішив повчити журналістів, як не перетворюватись на "шакалів"

Четвер, 12 березня 2009, 12:33

Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко стверджує, що секретаріат президента "замовив" журналістам "поливати брудом" народних депутатів БЮТ, зокрема, Андрія Портнова.

Про це йдеться в заяві прес-служби БЮТ у відповідь на публікацію в газеті "Україна молода" щодо версії про замовне вбивство прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби, який нібито знайшов докази причетності низки високопосадовців, зокрема й Портнова, до захоплення ринку "Озерка".

"Прес-служба БЮТ завжди поважно ставилася до журналістів і до їх обов’язків, визначених професією: подавати інформацію чесно, збалансовано; шукати істину, незважаючи на важкі перепони і опір високих посадовців. Однак і у журналістиці є своя межа: межа моральності, порядності, професійності", - йдеться в заяві.

"Ми вважаємо, що керівництво газети "Україна молода" цю межу зухвало перестрибнуло", - зазначає прес-служба БЮТ.

"Нам відомо, що існує замовлення секретаріату президента: у будь-який спосіб поливати брудом народних депутатів БЮТ, зокрема, Андрія Портнова, який відомий своєю чесною, принциповою, жорсткою позицією. Але, нагадуємо, є межа", - заявляють у БЮТ.

Прес-служба блоку "звертається до тих журналістів, які, на відміну від головного редактора "України молодої" і "хоружівського кума" президента Михайла Дорошенка, ще мають честь, сумління та професійну гордість: не перетворюйтеся на "шакалів" та "стерв’ятників" Банкової".

Як відомо, газета "Україна молода" написала, що Генпрокуратура розглядає як робочу версію про замовне вбивство прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби, якому нібито вдалося знайти докази причетності до захоплення ринку "Озерка" низки високопосадовців, серед яких фігурувало й ім'я БЮТівця Портнова.

Головним редактором цієї газети є друг президента Віктора Ющенка Михайло Дорошенко.

Портнов уже спростував оприлюднену виданням інформацію, назвавши відповідну публікацію в "Україні молодій" провокацією.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування