Ніколаєнко каже, що його поновили у Мороза

Вівторок, 24 березня 2009, 07:59

Екс-міністр освіти Станіслав Ніколаєнко, виключений із Соціалістичної партії України політрадою СПУ у минулу суботу, поновлений у лавах партії.

Про це сам Ніколаєнко заявив в інтерв'ю "Обкому".

"У мене на столі лежить виписка з рішення бюро Нижньо-Серогозької парторганізації СПУ (Херсонська область), згідно з яким я поновлений у партії зі стажем із 1991 року. І три райкоми в Херсонській області, два в Кіровоградській і один у Полтавській мене уже поновили", - сказав він.

За словами Ніколаєнка, всеукраїнська конференція членів СПУ, які виступають за реформи партії, "ініціюватиме проведення з'їзду Соцпартії і створення організаційного комітету за оновлення СПУ".

"І скільки разів Мороз не буде нас виключати – стільки ж разів нас будуть знову приймати в партію. Усе буде нормально", - сказав Ніколаєнко.

Як відомо, 21 березня політрада Соцпартії на своєму засіданні виключила Ніколаєнка та екс-міністра аграрної політики Олександра Баранівського з лав партії.

Ніколаєнко, який не був присутній на засіданні, пізніше пов'язав це рішення з тим, що він критикував дії лідера СПУ Олександра Мороза.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування