Росії сподобалося послання Ющенка, який почув думку Москви

Вівторок, 31 березня 2009, 19:14

Віце-спікер Держдуми Росії Олександр Бабаков звернув увагу на конструктивізм тієї частини послання до Верховної Ради президента Віктора Ющенка, яка стосується взаємин із РФ.

Про це віце-спікер, який курує міжпарламентські зв'язки з Верховною Радою, заявив у зв'язку з виступом Ющенка перед парламентаріями, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У посланні Ющенка до Верховної Ради є дуже багато конструктивних пропозицій і об'єктивних оцінок, що нас не може не радувати, оскільки ми завжди виступали за діалог між нашими державами, з урахуванням думки обох сторін, як в економічній, так і в політичній сфері", - сказав він.

Бабаков висловив задоволення в зв'язку з тим, що думка Росії в Києві була почута, про що свідчить тон президентського послання при висвітленні питань, які стосуються відносин наших країн.

"Я вважаю, що зроблені Ющенком заяви будуть з розумінням сприйняті російським керівництвом", - заявив він.

Він висловив свою думку і щодо ініціатив, пов'язаних з удосконаленням внутрішньополітичної структури українського суспільства, і, зокрема, про можливість формування двопалатного парламенту.

"У пропозиції Ющенка щодо двох палат парламенту, можливо, є бажання врахувати досвід Росії. Однак у кожної країни свій досвід, і, на мій погляд, до цього питання потрібно підходити вдумливо, обережно, розглядати його з усіх боків, зважуючи всі "за" і "проти", - підкреслив віце-спікер.

"А якщо узагальнити конструктивні пропозиції українського президента, то можна побажати тільки одного - щоб вони не розходилися зі справами", - додав Бабаков.

Як відомо, Ющенко заявив, що Москва і Київ мають "перевернути сторінку непорозумінь" у російсько-українських відносинах.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування