Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко вважають, що Ющенко так просто не здасться

Вівторок, 14 квітня 2009, 22:24

Депутат від БЮТ Сергій Соболєв не виключає оскарження президентом Віктором Ющенком постанов уряду, які необхідні для відновлення співпраці з МВФ, у Конституційному Суді.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Я не здивуюся, якщо президент скористається своїм правом, звернеться в Конституційний Суд щодо конституційності постанов уряду, як він це вже неодноразово робив стосовно інших постанов", - вважає депутат.

Коментуючи неголосування фракції НУ-НС у парламенті за урядовий пакет законопроектів, він зазначив: "У мене таке відчутя, що пропрезидентська фракція щойно народилася, вони не знають, що в країні є криза, що треба терміново приймати рішення".

"Терпець урвався. Ми зрозуміли, що президент працює проти України і саме тому треба було уряду терміново врегулювати ці питання, для того, щоб не світитися президенту на екранах перед МВФ, перед світовим банком, розказувати як він буде боротися з кризою", - заявив Соболєв.

Він вважає, що, ухваливши зазначені постанови, "уряд скористався своїми повноваженнями у тих сферах, де він може це регулювати".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування