Ще один депутат готовий вийти з партії Ющенка. І не лише він?

Середа, 15 квітня 2009, 08:27

Заступник голови фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Руслан Князевич заявив, що готовий услід за народним депутатом Ольгою Герасим’юк покинути партію "Наша Україна".

Про це він заявив у вівторок, пише "Комерсант-Україна".

"Ще декілька людей давно прийняли рішення вийти з партії, тому їх публічно намагалися розіпнути, поливали брудом і називали останніми словами", - розповів Князевич журналістам у Верховній Раді подробиці засідання президії партії 13 квітня.

Утім, крім Герасим’юк, яка заявила про намір вийти з партії після засідання президії, і Князевича, ніхто з решти членів "Нашої України" – депутатів "НУ-НС" – поки не готовий покинути партію.

"Спочатку ми повинні провести політраду партії та з'їзд. Коли з'їзд визначить, яким чином буде розвиватися партія, тоді я буду приймати рішення", - сказав газеті лідер фракції Микола Мартиненко.

"Не потрібно забувати, що я – голова київської міської парторганізації і мені потрібно буде тримати відповідь перед своїми однопартійцями. Я бачу "Нашу Україну" як партію з демократичними традиціями, але якщо її будуть перетворювати у філії "єців" (партії "Єдиний центр") чи в товариство з обмеженою відповідальністю, мені з такою партією буде не по дорозі", - підкреслив він.

Інші члени "Нашої України", які входять до складу коаліції, зокрема Юрій Ключковський, Олександр Третьяков та Едуард Зейналов, поки не визначилися зі своєю позицією.

"Це питання я не буду коментувати!", - категорично заявив Ключковський, коли його запитали, чи буде він писати заяву про вихід із партії

Як відомо, 13 квітня засідала президія "Нашої України", на якій виконувач обов'язків голови виконкому Роман Безсмертний запропонував розглянути питання про повернення в партію семи депутатів, виключених із НСНУ рішенням з'їзду в зв'язку з тим, що в листопаді минулого року вони поставили підписи під коаліційною угодою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування