Герман "штовхатиме" свою однопартійку на "хлібне" місце

Четвер, 16 квітня 2009, 14:15

"Регіоналка" Ганна Герман заявляє, що зробить усе можливе, щоб наступним головою Нацради з питань телебачення і радіомовлення стала її колега по фракції Олена Бондаренко.

Про це Герман заявила Телекритиці, коментуючи відставку попереднього голови Нацради Віталія Шевченка.

"Мені здається, що дуже добрим кандидатом на цю посаду була б Олена Бондаренко. Вона дуже довго займалась цією проблематикою, чудово знає предмет, є людиною досить принциповою і порядною. Я робитиму все, щоб під час висування кандидатів моя партія та фракція підтримала кандидатуру Олени Бондаренко", - сказала вона.

Як відомо, голова Нацради обирається з-поміж членів Нацради більшістю голосів цього органу. Оскільки у двох членів Нацради - Віктора Понеділка та Тетяни Лебедєвої - завершився термін повноважень, а за офіційною процедурою члени "парламентської четвірки" призначаються на посаду та знімаються з неї постановою ВР, Герман має намір ініціювати включення цього питання у порядок денний на наступній погоджувальній раді.

"Я думаю, парламент готовий це зробити. З мого боку не було активних дій у цьому напрямку, бо я чекала остаточного рішення Віталія Шевченка", - сказала вона.

За словами Герман, вона ще не обговорювала це питання із своїми колегами по фракції, але має намір зробити це 16 квітня.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування