Гриценко і Луценко посварилися через техогляд

П'ятниця, 17 квітня 2009, 12:09

Депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко називає популізмом ініціативу міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про продовження терміну техогляду на півроку.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання читачів "Української правди" у розділі "Конференції".

Гриценко нагадав, що своїм законопроектом пропонує скасувати техогляд в ДАІ, оскільки вважає його "непотрібним, безглуздим і шкідливим - для людей, для країни в цілому".

Коментуючи негативну реакцію такої ініціативи з боку Луценка, він зазначив, що "нічого іншого" від нього "і не очікував".

"Точка зору визначається місцем сидіння. Але Луценко не все життя буде міністром. Колись Юрій Віталійович стане просто водієм. Тоді й оцінить законодавчу ініціативу Гриценка добрим словом, а не прив'язкою до виборів, популізмом та іншими ізмами", - вважає Гриценко.

"Після внесення мною законопроекту Луценко запропонував на півроку (як раз на період виборів) відкласти терміни техогляду. Ось це - чистий популізм. А Гриценко виступив з ідеєю "відкласти" техогляд на 300 років, назавжди. І я цього доб’юсь! Можете не сумніватися" , - додав він.

Як відомо, Кабінет міністрів ухвалив рішення про продовження терміну техогляду на півроку.

У розділі "Конференції" на запитання читачів УП також відповідають міністр оборони Юрій Єхануров, міністр молоді та спорту Юрій Павленко, міністр освіти і науки Іван Вакарчук.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування