Литвин: Політики стежать одне за одним і збирають компромат

Середа, 22 квітня 2009, 15:11

Голова Верховної Ради Володимир Литвин не бере участі у переговорах про переформатування коаліції та внесення змін до Конституції.

Про це він заявив на прес-конференції у середу, коментуючи інформацію про те, що нібито 18 квітня відбулась зустріч прем'єра Юлії Тимошенко, лідера Партії регіонів Віктора Януковича, члена Вищої ради юстиції Віктора Медведчука та першого заступника голови Верховної Ради Олександра Лавриновича, на яку запрошувався Литвин.

Голова Верховної Ради зазначив, що для нього субота перед Великоднем – особливий день, і в жодних перемовинах у цей день він участі не брав, повідомляє УНІАН.

Литвин зауважив, що "не має спецслужб, які б здійснювали нагляд за українським політикумом".

"В інших політичних сил і політиків такі служби є, оскільки в них є відповідні фінансові можливості", - додав спікер. За його словами, "вони слідкують одне за одним і збирають один на одного компромат".

Спікер підкреслив, що є одним із тих політиків, які не мають "можливості й не мають інтересу і бажання, і не займався цим, і не займатиметься ніколи". Литвин зазначив, що не коментуватиме, чи така зустріч взагалі відбувалась.

Як відомо, з'явилася інформація про те, що минулого тижня в суботу відбулася зустріч Януковича, Лавриновича, Тимошенко і Медведчука, на якій обговорювалося питання внесення змін до Конституції.

Джерело також стверджує, що на цю зустріч запрошувався й голова Верховної Ради Литвин, але він відмовився від участі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News