Черномирдін нічого не знає про борги ЧФ РФ Україні

Четвер, 23 квітня 2009, 14:31

Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін не знає про проблему, пов'язану з перерахуванням коштів у Пенсійний фонд України підприємствами Чорноморського флоту РФ.

Про це він заявив журналістам під час візиту в Чернігів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Звичайно, ми повинні жити за законами тієї країни, в якій знаходимося, і, якщо є таке питання, воно буде вирішене. Але я ще раз кажу - я вперше про це чую", - сказав Черномирдін.

"Можливо, це була проблема, пов'язана з якоюсь затримкою, але справді про це вперше чую і думаю, що питання буде найближчим часом вирішене", - додав посол.

Як відомо, наприкінці березня міністр праці і соціальної політики України Людмила Денисова повідомила, що уряд готує лист-звернення до уряду РФ із проханням погасити заборгованість підприємств ЧФ РФ перед Пенсійним фондом України.

За її словами, заборгованість підприємств Чорноморського флоту РФ перед Пенсійним фондом України складає 3 млн. 400 тис. грн.

Разом з тим офіційний представник МЗС РФ Андрій Нестеренко заявив, що Росія суворо стежить за тим, щоб функціонування ЧФ РФ не завдавало шкоди безпеці України і не утискало її інтереси.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування