Організатори телемосту Ющенка кажуть, що відбирали питання для "координації"

П'ятниця, 24 квітня 2009, 17:57

Прес-служба Львівської облдержадміністрації заявляє, що ні вона, ні прес-служба президента не здійснювали жодного втручання у роботу журналістів регіональних ЗМІ під час телемосту з президентом Віктором Ющенком.

Про це йдеться у заяві ОДА у відповідь на інформацію ЗІК про відбір питань для президента, здійснюваний працівниками прес-служби.

"Перед початком телемосту збір переліку питань від журналістів відбувався виключно з метою координації роботи. Почерговість задавання питань відбувалася за погодженням представників регіональних ЗМІ. Зокрема, після питання журналіста зі Львова мали прозвучати питання із Рівного, Луцька. Однак через брак часу від західного регіону прозвучало лише одне запитання", - йдеться у ній.

Крім того, на думку працівників прес-служби, про "максимальну відкритість організації заходу свідчить також і те, що акредитація на участь у телемості відбувалася відкрито і взяти участь могли у заході всі зацікавлені журналісти".

"Звертаємося до представників медіа з проханням не маніпулювати думкою громадськості про організацію й проведення телемосту та про роботу прес-служб президента України та Львівської ОДА", - йдеться у заяві.

Заява прес-служби Львівської ОДА поширена прес-службою президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...