Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брат Луценка: "Мій племінник не міг бути п'яним. Він приймає ліки"

Вівторок, 12 травня 2009, 12:48

Брат міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Сергій стверджує, що його племінник Саша Луценко не був п'яним під час інциденту в аеропорту Франкфурта.

Про це він сказав в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні", зазначивши, що те, що сталося в аеропорту - "не просто непорозуміння, а справжня провокація".

"У той день я багато разів зв'язувався з Юрою, вирішували робочі питання. Я питав, коли він буде в Україні, щоб ми могли зустрітися. Жодного занепокоєння він не висловлював і про конфлікт не говорив. Коли я зателефонував йому востаннє, він сказав, що у них якісь проблеми і зараз його помічник спілкується з поліцією аеропорту", - розповів брат Луценка.

"Тому коли на наступний ранок я дізнався про замітку в "Більді", то дуже здивувався", - додав він.

Найбільше, за словами брата Луценка, його вразила інформація про те, що його племінник Саша був п'яним.

"Він не п'є в принципі - і не палить. Професійно займається спортом: плаванням і боротьбою. А зараз тяжко хворіє", - сказав він.

Говорячи про хворобу свого племінника, Сергій Луценко зазначив, що вона пов'язана з наслідками аварії на Чорнобильській АЕС.

"Він народився невдовзі після Чорнобиля, з цією надзвичайною пригодою і пов'язане його захворювання. Два тижні він лікувався в клініці в Австрії. Був там в закритому приміщенні, нікуди не виходив. Це вже третій курс лікування, який він проходив. У Франкфурт Саша прилетів туди спеціально, щоб побачитися з батьком. Юра купив йому квиток в Корею, щоб хлопець відпочив і зміг побути з родиною. Адже поки неясно, чи буде він проходити ще один курс лікування чи ні", - розповів він.

"Він приймає медпрепарати, які несумісні з алкоголем - і не міг випити навіть теоретично", - додав брат Луценка.

Як відомо, у вівторок Луценко подав у відставку в зв'язку зі скандалом навколо інциденту в аеропорту Франкфурта. За даними німецького таблоіда "Bild", вміст алкоголю у крові Луценка-молодшого становив 3 проміле.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: