Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Дебош" Луценка вигідний ПР для розпуску Ради – депутат від НУ-НС

Вівторок, 12 травня 2009, 21:09

Депутат від НУ-НС Юрій Кармазін заявив, що міністра внутрішніх справ Юрія Луценка запрошено у середу на 9:00 на засідання фракції НУ-НС для розмови з приводу інциденту, який стався у аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

За словами депутата, таке рішення було ухвалено на засіданні ради коаліції.

Кармазін зазначив, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко сформулює свою офіційну позицію з цього питання, "коли побачить документи".

"Запрошувався посол Німеччини до МЗС, але нічого не прояснив (по інциденту), сказав, що треба звернутися до Берліна, а Берлін послався на таємницю слідства", - сказав він.

"Луценко пояснив, що йому сказали, що підстав для порушення справи немає і він пробачив представника поліції Гессена, який вжив заходи для продовження проживання (міністра) в готелі і для продовження квитка у аеропорті", - зазначив депутат.

Кармазін, посилаючись на слова Луценка, спростував інформацію про те, що у сина міністра, який був разом із батьком у Франкфурті, брали аналіз крові для визначення вмісту алкоголю.

"Чиста брехня, тому що дитині практично видалили щитовидну залозу, і йому давали хімію, і коли схопили його за шию, він (Луценко) вже діяв не як міністр, а як батько", - зазначив він.

Депутат вважає, що цей скандал "вигідний Партії регіонів".

"Вони вважають, що 17 квітня було останнє пленарне засідання і виходить, що вони до 17 травня дотягнуть (блокування парламенту), то виходить, що з 18 числа виникає право у президента на розпуск (парламенту)", - сказав він.

Присутній у студії депутат-регіонал Нестор Шуфрич заявив, що відлік "30 днів починається із вівторка, 12 травня".

Також Кармазін заявив, що "ми свідки того, що преса безпрецедентно, ніби по змові, фактично однобоко висвітлювала цю ситуацію".

"Наша українська преса із посиланням на газету Більд, яка фактично фінансується Газпромом. Через що її Луценко і назвав "жовтою пресою", - сказав депутат.

Як відомо, раніше Луценко подав заяву про відставку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування