Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович каже, що вони з Ахметовим завжди "гідно відповідали"

Понеділок, 18 травня 2009, 18:51

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що вони з депутатом-регіоналом Рінатом Ахметовим "завжди гідно відповідали на усі виклики, яке підносило їм життя".

Про це повідомляє прес-служба партії.

"В усі складні роки мого життя, у дуже непростих ситуаціях - і тоді, коли я працював у Донецькій області, і коли в Києві, - я багаторазово переконувався у мудрості, витримці і високій внутрішній культурі Ріната Ахметова", - сказав Янукович.

"Його емоційні висловлювання на адресу Тихонова – це реакція людини, обуреної неправдивим, несправедливим і, я б сказав, м'яко кажучи, некоректним коментарем Тихонова", - зазначив лідер регіоналів.

Янукович заявив, що "знаючи Ахметова, я був абсолютно упевнений у тому, що саме так, а не інакше, він відреагує на перше інтерв'ю Тихонова".

"Що ж стосується другого інтерв'ю, опублікованого в понеділок в інтернет-виданні, то я дуже хотів би вірити в правдивість тієї інформації, яку дав Олександр Єфремов, і відповідно до якої Тихонов знаходиться у відрядженні, і не міг давати таке інтерв'ю", - сказав він.

"І мені, і Рінату Ахметову в нашому житті не раз приходилося відповідати на різні виклики, яке підносило нам життя. Ми завжди відповідали на них гідно. Повторюю – так було і так буде завжди", - підкреслив Янукович.

Як відомо, раніше Тихонов виразив незадоволення тим, що Ахметов побажав українському уряду якнайшвидшого виходу з кризи і поведінкою Ахметова в 2005 році.

У відповідь Ахметов заявив, що дійсно хоче, щоб "уряд переміг кризу", а якщо Тихонов "хоче, щоб криза перемогла Україну, нехай він про це привселюдно скаже".

У понеділок, в інтерв'ю виданню "Сейчас" Тихонов заявив, що "не подасть руки Ахметову, якщо він не вибачиться".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування