Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У конфлікті регіоналів Клюєв став на бік Ахметова

Вівторок, 19 травня 2009, 13:27

Заступник голови Партії регіонів, народний депутат України Андрій Клюєв підтримує позицію Ріната Ахметова відносно їхнього однопартійця Віктора Тихонова.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН з приводу нещодавнього інтерв`ю Тихонова і його вкрай різкої реакції на критику з боку Ахметова.

Зокрема, Клюєв повідомив, що він не телефонував Тихонову зі словами підтримки.

"Ніяких контактів у мене з Тихоновим не було", - сказав Клюєв. "Я свою думку не змінюю, я вже говорив, що підтримую позицію Ахметова, Рибака, Азарова й інших", - додав заступник голови Партії регіонів.

Раніше в одному з інтерв`ю Тихонов висловив невдоволення тим, що Ахметов побажав українському уряду швидкого виходу з кризи, а також поведінкою Ахметова у 2005 році, коли "прем`єр-міністрові Тимошенко фірмову футболку "Шахтаря" одягав".

У свою чергу, Ахметов підтвердив, що бажає уряду Тимошенко подолати кризу, оскільки хоче, щоб українці мали гідну роботу, зарплати і рівень життя.

Тим часом Тихонов дуже різко відреагував на критику з боку Ахметова, і заявив, що подальші рішення в конфлікті прийматиме вже керівництво Партії регіонів.

Пізніше позицію Ахметова публічно підтримали ряд авторитетних однопартійців, а також більшість обласних організацій, що вимагають "очистити лави партії від інтриганів". З фактичною підтримкою Ахметова також виступив і лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування