Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати традиційно вирішили не перенапружуватись

Середа, 20 травня 2009, 14:11

Лідери фракцій парламенту вирішили не працювати наступний тиждень у пленарному режимі.

Про це на засіданні Верховної Ради за результатами погоджувальної ради повідомив спікер Володимир Литвин.

"Оскільки заплановані засідання комітетів, оскільки депутати спланували свою роботу в округах, ми прийняли рішення, щоб наступний тиждень депутати працювали в комітетах і округах. А пленарний тиждень буде за визначеним розкладом", - сказав він.

Литвин також сказав, що лідери фракцій вирішили обговорити проект постанови про призначення президентських виборів на 17 січня 2010 року.

"Запропоновано відповідний проект постанови, ми його обговорили в робочому режимі. Я просив би фракції визначитися зі своїми позиціями з приводу тих міркувань, які були викладені мною", - сказав він.

Зокрема, за його словами, йдеться про визначення дати президентських виборів на 17 січня 2010 року.

Також лідери фракцій доручили комітету з питань державного будівництва підготувати зміни до закону про вибори з можливим скороченням терміну президентської кампанії з 120 до 90 днів.

Крім того, на погоджувальній раді було вирішено доручити Кабміну і ЦВК забезпечити наявність реєстру виборців до початку виборчої кампанії.

"Після обговорення у фракціях ми визначимося щодо ухвалення того чи іншого рішення", - сказав Литвин.

Як відомо, раніше Литвин пропонував зробити наступний тиждень пленарним у зв’язку з тим, що минулого тижня Верховна Рада була заблокована.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування