Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Балоги масову втечу розцінили як очищення

Четвер, 28 травня 2009, 11:56

У Єдиному центрі розцінюють як очищення партії заяви деяких чиновників про вихід з її лав.

Про це заявив голова Єдиного Центру Ігор Кріль.

На його переконання, "це очищення від чиновників, які думали, що вступаючи до лав Єдиного Центру, вони отримують індульгенцію для свого перебування на посадах. Це очищення від людей, які думали, що вступаючи до Єдиного Центру, зможуть отримати нові посади у владі".

Кріль упевнений, що "ці люди заблукали". "Вони розраховували на особисту вигоду від Єдиного Центру, але помилилися. Тому сьогодні вони в пошуку іншого місця.

Це добре, що вони показали своє справжнє обличчя", - заявив він.

Як відомо, у середу голова Житомирської обласної державної адміністрації Юрій Забела заявив, що залишає лави партії Єдиний центр.

Також у херсонському обласному осередку "Нашої України" заявили, що мають інформацію про намір губернатора Херсонщини Бориса Силенкова вийти з ЄЦ та повернутися до "НСНУ".

Цього тижня делегати конференції Кримської республіканської організації ЄЦ прийняли рішення залишити лави партії і створити новий суспільно-політичний рух через виключення з партії голови Севастопольської міськдержадміністрації Сергія Куніцина.

Минулого тижня рада черкаської обласної організації партії "Єдиний центр" на чолі з першим заступником голови Черкаської облдержадміністрації Петром Гаманом заявила про вихід із партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування