Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко зібрався вигравати у "Bild" стільки, "скільки потрібно"

П'ятниця, 29 травня 2009, 12:24

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко упевнений, що виграє всі суди у німецької газети "Bild" у справі щодо інциденту за його участю в аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам у Вінниці, повідомляє УНІАН.

"Я знаю, що вже два суди відбулося – другий суд відбувся два дні тому щодо друкованого "Bild", яким визнано, що будь-які заяви, публікації або твердження про сп'яніння не тільки мого сина, але й інших членів делегації є лише припущеннями і не мають офіційного підтвердження, в зв'язку з чим їх треба спростувати", - сказав Луценко.

"Я довільно, звичайно, зараз цитую (рішення), але суть в тому, що ми вже виграли і другий суд. І будемо вигравати стільки, скільки потрібно", - додав міністр.

Як відомо, 5 травня німецька газета "Bild" повідомила, що Луценко з сином 4 травня провели півдня в поліцейському відділку аеропорту Франкфурта-на-Майні.

За даними ЗМІ, їх у стані сильного алкогольного сп'яніння затримали після сварки з поліцейськими.

12 травня Луценко заявив, що німецька поліція безпідставно затримала його і сина, оскільки вони були тверезими.

Син міністра вирішив позиватися до газети "Bild". Він вимагає спростування інформації про начебто перебування в аеропорту в складі української делегації в стані алкогольного сп'яніння.

Земельний суд Берліна 22 травня виніс рішення про публічне спростування матеріалів у німецькому виданні.

Згідно з рішенням суду, газета "Bild" протягом двох тижнів, у разі неподання апеляції, має виконати рішення Земельного суду Берліна і спростувати неправдиву інформацію, поширену щодо сина міністра – Олександра Луценка.

26 травня речник видавництва Axel Springer AG Тобіас Фрьоліх заявив, що видавництво не має наміру публікувати спростування частини статті в газеті "Bild" про інцидент за участі Луценка та його сина в аеропорту Франкфурта-на-Майні 4 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування