Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кривдниками родича Ющенка виявилися кавказці

П'ятниця, 12 червня 2009, 09:07

Грабіжниками, які напали на екс-зятя президента Віктора Ющенка Михайла Гончара, виявилися кавказці.

Про це в п'ятницю пише газета "Сегодня" з посиланням на джерела в МВС.

"Зі свідчень Гончара з'ясувалося, що поруч із дверима квартири на 6-му поверсі престижного будинку по вулиці Городецького його чекали кавказці: незважаючи на маски, їх видавав яскраво виражений акцент. Якихось зачіпок у слідства поки немає", - пише видання.

У четвер Гончар був виписаний з лікарні, куди потрапив після нападу і пограбування 7 червня. Його травми виявилися не настільки серйозні, як передбачалося спочатку.

"Кримінальна справа порушена за статтею 186, частина 5 — грабіж в особливо великих розмірах, скоєний організованою групою", — говорять сищики Печерського райуправління міліції.

"Але злочин поки не розкритий, гроші в сумі 1,2 млн грн. і 40 імпортних годинників, які були вкрадені, не знайдені", відзначають у міліції.

Газета також зазначає, що Михайло і його батько Ігор Гончар "не дуже охоче йдуть на співробітництво з міліцією, що, за словами оперативників, не сприяє розкриттю злочину".

Раніше на прес-конференції Віктор Ющенко заявив, що ця ситуація а також обвинувачення його свата Ігоря Гончара в хабарництві зв'язані з тим, що вони є родичами президента.

Перед цим Ющенко відхрещувався від сімейних зв’язків з Гончарями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування