Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вінський заявив, що Тимошенко не має права йти в президенти

Вівторок, 16 червня 2009, 15:16

Міністр транспорту й зв'язку Йосип Вінський переконаний, що прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не має права брати участь у президентських виборах.

Таку думку він висловив, коментуючи заяву Тимошенко про його можливу відставку за спробу використати 15 млн. грн. "Укрпошти" на виготовлення плакатів із зображенням міністра для президентської передвиборчої кампанії, повідомляє Ліга.net.

"Я переконаний, що в тих умовах, у цій політичній та економічній ситуації будь-який член уряду, у тому числі прем'єр-міністр, не має права брати участь у президентських виборах", - заявив Вінський.

На думку голови Мінтрансу, участь у виборах прем'єр-міністра "може вкрай негативно вплинути на діяльність виконавчої влади в Україні".

Як відомо, Тимошенко пригрозила Вінському відставкою за спробу використати 15 млн. грн. "Укрпошти" на виготовлення плакатів із зображенням міністра, коментуючи заяви, що прихильники Вінського будуть висувати його на посаду президента.

У свою чергу голова Мінтрансу сказав, що заява Тимошенко пов'язана з його особистою позицією щодо створення широкої коаліції і спрямована на те, щоб скомпрометувати тих членів БЮТ, у тому числі й його, які "не згодні бути учасниками процесу повернення до влади Партії регіонів і Віктора Януковича на посаду президента України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування