На рекламу послуг з Вінським передбачать 2 мільйони

Вівторок, 16 червня 2009, 19:17

"Укрпошта" передала на розгляд Мінфіну новий варіант фінансового плану підприємства, який передбачає збільшення витрат на рекламу з 85 тис. грн. до 2 млн. грн.

Про це повідомив заступник генерального директора підприємства Олександр Кухарець, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми знайшли максимум, що могли - 2 млн. грн. І передали зміни (до фінансового плану на рік) в Мінфін", - сказав він на прес-конференції у вівторок у Києві.

За словами Кухарця, зміни пов'язані з необхідністю оплати послуг з виготовлення відеоролика з рекламою послуг з продажу авіа-, залізничних та автобілетів відділеннями "Укрпошти", в якому бере участь міністр транспорту та зв'язку Йосип Вінський.

Він повідомив, що необхідність змін рекламної кампанії обговорювалася на нараді у генерального директора підприємства з ініціативи депутата Геннадія Задирка (фракція БЮТ).

"Депутат прийшов два тижні тому і сказав, що узгодив з міністром транспорту і зв'язку розробку нового фінплану з урахуванням витрат на виготовлення ролика і ми внесли відповідні зміни", - сказав Кухарець.

Він зазначив, що необхідність змін рекламної кампанії розглядалася і до цього в кабінеті генерального директора з участю народного депутата Задирко, який надав проект відеоролика і новий макет плакатів, які рекламують послуги з участю Вінського.

Кухарець розповів, що до цього підприємство вже розробило новий макет рекламних плакатів і продемонструвало його журналістам. На плакаті зображені транспортні засоби і квитки на них. За його словами, коштів на виготовлення таких плакатів у фінплані - 85 тис. грн. - повинно було вистачити.

Крім того, він зазначив, що ініціатори нової рекламної кампанії наполягали на розміщенні виготовленого ролика на чотирьох рейтингових каналах і вказували на необхідність випуску 3 млн. нових плакатів.

За оцінками "Укрпошти", для цього було необхідно близько 7 млн. грн.

Як відомо, раніше прем'єр Юлія Тимошенко заявила про існування в очолюваному нею блоці її імені групи партійців, які збираються запропонувати на пост президента кандидатуру Вінського.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News