Два прокурори і начальник міліції звільнені за кіровоградське "полювання"

П'ятниця, 26 червня 2009, 14:41

Прокурор Кіровоградської області, прокурор Голованівського району та начальник райвідділу міліції Голованівського району звільнені із займаних посад у зв’язку із убивством Валерія Олійника, заявив президент Віктор Ющенко.

Про це він сказав на початку засідання Ради нацбезпеки і оборони, повідомляє прес-служба глави держави.

вдячний прокуратурі за те, що вона відреагувала, що сьогодні звільнений прокурор району, прокурор області, начальник райвідділу міліції. Сподіваюся, що сьогодні до вечора буде звільнений начальник обласного управління МВС", - заявив Ющенко.

"Це повинно бути честю мундира: людина, яка допустила такий кадровий підбір - хай вона десять разів не винна, але якщо акцептувала наявність у рядах міліції таких варварів - повинна нести за це відповідальність як начальник управління", - додав президент.

Як відомо, 16 червня внаслідок інциденту за участі депутата від фракції БЮТ Віктора Лозинського, прокурора Голованівського району Євгена Горбенка та начальника райвідділу міліції Голованівського району Михайла Ковальського загинув Валерій Олійник.

Учасники інциденту причетність до вбивства заперечують, називаючи свої дії самозахистом. Разом з тим, на тілі загиблого було нараховано 9 вогнепальних поранень, численні переломи. Поховали його без ноги.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування