ТИМОШЕНКО ГОТОВА "ЗДАТИ" ЛОЗИНСЬКОГО

П'ятниця, 26 червня 2009, 16:59

Прем’єр Юлія Тимошенко вимагає від Генпрокуратури, у разі необхідності, внести подання до Верховної Ради на позбавлення БЮТівця Віктора Лозинського депутатської недоторканості.

Про це сказано у заяві Тимошенко з приводу "Кіровоградського інциденту", поширеному прес-службою БЮТ.

"Перед законом рівні всі, і якщо хтось винний, він повинен гарантовано сісти на лаву підсудних, незважаючи на депутатську недоторканість", - заявила Тимошенко.

"Оскільки ж Верховна Рада і досі не ухвалила рішення про її скасування, Юлія Тимошенко вимагає від Генеральної прокуратури якнайшвидше, в максимально стислі терміни, у разі наявності доказової бази, внести подання до Верховної Ради на позбавлення Віктора Лозинського депутатської недоторканості", - йдеться у повідомленні.

При цьому Тимошенко запевняє, що ні в кого з її колег "не здригнеться рука проголосувати за відповідне рішення про позбавлення Лозинського недоторканості за наявності для цього підстав".

"Ми не маємо наміру захищати тих, хто коїть злочини. Зараз - справа за Генеральною прокуратурою, і питання, чому вона як завжди бездіє", - заявила вона.

При цьому вона наполягає "на швидкому, неупередженому і деполітизованому розслідуванні" інциденту за участю Лозинського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування