Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ вимагає розслідувати причетність сина Ющенка до стрілянини

Неділя, 28 червня 2009, 14:59

Інцидент з нападом на громадян із застосуванням вогнепальної зброї у Києві, до якого за даними ЗМІ може бути причетний син президента Андрій Ющенко, вимагає серйозного та ґрунтовного розслідування.

Про це йде мова у заяві депутатів від БЮТ Юрія Прокопчука, Романа Забзалюка та Сергія Міщенка, яку розповсюдила прес-служба блоку.

"За даними ЗМІ, людина, яка взяла на себе провину за 9 пострілів на паркінгу біля ресторану "Козачок", близько 23:00 27 липня, була у компанії з Андрієм Ющенком, який зник, не дочекавшись міліції", - йдеться у заяві.

"У зв'язку з цим ми ініціюємо створення у парламенті тимчасової слідчої комісії, яка має дослідити участь сина президента Ющенка у цих ганебних подіях", - наголошують депутати від БЮТ.

"Якщо причетність Андрія Ющенка до пострілів у центрі столиці підтвердить незалежне розслідування, Віктор Ющенко має понести політичну і моральну відповідальність і подати у відставку", - наголосили вони.

Бютівці вважають, що "це стане логічним продовженням відставок голови РДА та ОДА на Кіровоградщині, що були ініційовані президентом на підставі одних звинувачень без будь-якого рішення суду".

Раніше повідомлялося, що між відвідувачами київського ресторану "Козачок" у суботу пізно ввечері виник конфлікт, один з учасників застосував травматичну зброю.

Як повідомили у Дарницькому райуправлінні міліції, близько 23.00 в ресторані була стрільба: один з відвідувачів, за попередніми даними, стріляв у повітря (гумовими кулями) з травматичного зброї. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Відповідаючи на питання, брав участь в цьому конфлікті син президента Андрій Ющенко, як про це пишуть деякі ЗМІ, у райуправлінні заявили: "Була стрільба, але не з сином Ющенка. Це якийсь наклеп".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування