НУ: заяви БЮТ про сина Ющенка – помста за Лозинського

Неділя, 28 червня 2009, 17:54

"Наша Україна" заявляє, що висловлювання депутатів від БЮТ щодо ніби-то причетності Андрія Ющенка до інциденту в одному з київських ресторанів – наклеп, спрямований на відволікання уваги від розслідування вбивства, по якому проходить депутат від БЮТ.

Про це йдеться у заяві, яку розповсюдила прес-служба партії.

"Це брудна помста за те, що президент взяв на особистий контроль справу з розслідування вбивства на Кіровоградщині, про що свідчать, зокрема, звільнення керівників Голованівського району та Кіровоградської області і заява, ухвалена на з’їзді "Нашої України", - наголосили у партії.

"БЮТ замість того, щоб дати адекватну оцінку представникові своєї політичної сили, намагається застосувати брудні технології проти сина президента", - йдеться у заяві.

У Нашій Україні вважають, що "втративши рейтинг внаслідок спроби антиконституційного перевороту та причетності свого депутата до страшного злочину, БЮТ розгорнув брудну кампанію проти своїх опонентів".

"Зрештою, це не нова практика для представників цієї політичної сили. Але сьогодні вони діють на межі людського цинізму - використовуючи для дискредитації дітей і зачіпаючи найсвятіше – батьківські почуття", - наголосили у партії.

"Наша Україна" закликає БЮТ застосовувати у політичній діяльності лише цивілізовані методи змагання та припинити використовувати членів сім’ї президента у передвиборчій боротьбі", - йдеться у заяві.

Як відомо, раніше депутати від БЮТ Юрій Прокопчук, Роман Забзалюк та Сергій Міщенко ініціювали створення ТСК парламенту для розслідування обставин інциденту з нападом на громадян із застосуванням вогнепальної зброї у Києві, до якого за даними ЗМІ може бути причетний син президента Андрій Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування