Співучасникам Лозинського продовжили термін затримання

Вівторок, 30 червня 2009, 10:36

Строк затримання колишнього прокурора Голованівського району Кіровоградської області Євгена Горбенка та начальника райвідділу міліції цього ж району Михайла Ковальського продовжено до 6 липня цього року.

Таке рішення ухвалено у понеділок, 29 червня, Печерським райсудом Києва за поданням Генеральної прокуратури, повідомляє прес-служба ГПУ.

Це подання Генпрокуратури стосувалося обрання міри запобіжного заходу – взяття під варту – Горбенку та Ковальському як підозрюваним у завданні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть мешканця Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника.

"За результатами розгляду подання судом прийнято рішення про продовження строку затримання підозрюваних до 10 діб, тобто до 6 липня 2009 року", - сказано в повідомленні.

Як відомо, 55-річний Олійник загинув 16 червня внаслідок інциденту за участю депутата від БЮТ Віктора Лозинського, прокурора Голованівського району Євгена Горбенка й начальника райвідділу міліції Голованівського району Михайла Ковальського.

Учасники інциденту причетність до вбивства заперечують, називаючи свої дії самозахистом. Разом із тим, на тілі загиблого було виявлено 9 вогнепальних поранень, численні переломи. Поховали його без ноги.

Горбенко й Ковальський уже звільнені з посад, які займали до цього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування