Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ радять регіоналам експериментувати на своїх підприємствах

Вівторок, 30 червня 2009, 22:18

БЮТ не заперечує проти розгляду питання про підвищення прожиткового мінімуму на позачерговому засіданні парламенту у середу.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко в ефірі 5 каналу.

"Ми не заперечуємо, щоб таке питання розглядалося", - сказав він.

"Звісно, ми не будемо голосувати за це (підвищення прожиткового мінімуму), оскільки я би радив Партії регіонів спочатку проекспериментувати на власниках своїх підприємств, щоб вони зараз припинили скорочувати людей і підняли їм заробітну плату і так три місяці попрацювали", - заявив Томенко.

"Ми не заперечуємо поставити це питання, але якщо воно не отримає більшості, було би правильно рухатися далі", - зазначив віце-спікер.

Раніше повідомлялося, що Партія регіонів наполягає на негайному ухваленні закону про прожитковий мінімум і мінімальну заробітну плату.

Томенко заявив, що парламент у середу має шанс проголосувати за призначення міністрів.

"Що ми пропонуємо Партії регіонів...Уряд вніс кандидатури, ми проголосуємо за призначення, ми можемо набрати голоси, або не набрати, а потім ми готові проголосувати, витримати процедуру розгляду їхніх постанов про звільнення (міністрів)", - заявив він.

Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано проекти постанов про звільнення міністра освіти і науки Івана Вакарчука, міністра юстиції Миколи Оніщука, міністра культури Василя Вовкуна, міністра промпромисловості Володимира Новицького, міністра агрополітики Юрія Мельника, віце-прем’єра Івана Васюника.

Партія регіонів також вимагає звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування