Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко погрожує припинити співпрацю з Генпрокуратурою

Середа, 29 липня 2009, 14:43

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко погрожує припинити співпрацю з Генпрокуратурою у разі усунення від розслідування справи Гонгадзе керівників слідства.

Екс-майор вимагає не усувати від справи нинішнього слідчого Олександра Харченкаека і заступника генпрокурора Миколу Голомшу, йдеться у зверненні Мельниченка до генпрокурора Олександра Медведька.

“Як мені стало відомо, сили, що зацікавлені в тому, щоб винні у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе особи не понесли жодної відповідальності, тиснуть на вас з вимогою зміни складу слідчої групи, що веде дане розслідування”, - пише Мельниченко.

При цьому він заявив, “що з того моменту, коли слідчу групу очолив Харченко, розслідування справи отримало найбільших результатів”.

У зв’язку з цим Мельниченко інформує Медведька, що у разі, якщо він прийме це "аморальне, підступне та підле рішення", та усуне від справи Голомшу та Харченка - подальша його співпраця з таким генпрокурором "буде неможливою”.

Крім того, підкреслив Мельниченко, “це автоматично приведе до того", що він відмовиться від охорони, що надається йому Службою безпеки України.

Як відомо, раніше адвокат вдови Гонгадзе Валентина Теличенко звернулася до Медведька із заявою про відвід Харченка та Голомши.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування