НУ-НС: деякі лідери опановують "політику без штанів"

Середа, 12 серпня 2009, 22:19

Всі кандидати у президенти "виступають адвокатами" президента РФ Дмитра Медведєва.

Про це заявила депутат від НУ-НС Ірина Геращенко в ефірі 5 каналу.

Водночас вона вважає, що "при цьому вони говорять важливі речі, що дійсно у нас є криза у двосторонніх взаєминах". "Якщо є криза, то вона вирішується не за допомогою інформаційних війн. Криза вирішується за столом переговорів", - зазначила депутат.

"Що мене лякає і дивує – є дипломатія без краваток, але є політика без штанів. От непотрібно нашим деяким вождям, лідерам так гарно і швидко опановувати цю політику", - зазначила Геращенко.

"Я маю на увазі те, щоб навипередки мчатися адвокатами працювати у інших держав. Потрібно мати національну гордість і пам’ятати уроки 2004 року", - заявила вона.

"Хто би не був українським лідером, так само Росія, на жаль, робила би таки закиди. Російська еліта досі не сприйняла Україну як незалежну державу", - стверджує депутат.

Також Геращенко закликає депутатів у перший тиждень роботи Верховної Ради призначити керівника Міністерства закордонних справ. "У нас сьогодні немає кому реагувати на такі речі", - зазначила вона.

"Мені здається, що це добре, що українська влада не проковтнула таку провокацію і не почала відповідати відразу у стилі "сам дурак". Цього Москва дуже очікувала", - вважає депутат.

Як відомо, 11 серпня Медведєв у своєму відкритому зверненні до Ющенка констатував погіршення російсько-українських відносин під час перебування Ющенка на посаді президента.

Медведєв також вирішив почекати з призначенням посла Росії в Україну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування