Луценко не знайшов Лозинського в Ізраїлі

П'ятниця, 14 серпня 2009, 18:22

Екс-депутат від БЮТ Віктор Лозинський не перебуває на території Ізраїлю.

Про це міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив журналістам у Вінниці, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"У нас є інформація від колег з Ізраїлю про те, що пан Лозинський не перетинав ізраїльський кордон. Іншої інформації на наш запит поки не надійшло", - сказав він.

Луценко нагадав, що інформацію про можливе перебування Лозинського в Ізраїлі отримали працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС, після чого українське бюро Інтерполу зробило відповідний запит в Ізраїль.

"Зараз ми очікуємо офіційну відповідь. Хоча попередні, у тому числі усні доповіді наших колег з Ізраїлю свідчать про те, що пана Лозинського за вказаною адресою не було і немає", - сказав він.

Міністр додав, що МВС вже перевірило ряд місць, де, можливо, міг ховатись екс-депутат.

"Наскільки мені відомо, було вже перевірено щонайменше 3 місця можливого перебування Лозинського, на які вказували наші агенти", - сказав він.

Луценко додав, що МВС також проводить службове розслідування за фактом публікації в ЗМІ інформації про можливе перебування Лозинського в Ізраїлі.

"Винні у витоку інформації будуть дуже жорстко покарані. Ніде в світі, як ви розумієте, не може такого бути, щоб злочинцеві через газету повідомляли, де він може бути. Людина, яка здає таку інформацію, є зрадником", - сказав він.

Як відомо, раніше українське бюро Інтерполу просило правоохоронні органи Ізраїлю перевірити інформацію про можливе перебування в цій країні Лозинського, який підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень, що призвели до загибелі жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування