Луценко вважає, що Пукач "згорів"

П'ятниця, 14 серпня 2009, 20:20

За всі роки у бігах екс-генерал Олексій Пукач "згорів", усвідомлюючи, що накоїв".

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Саме тому він відмовився від адвокатів, саме тому, наскільки я знаю, він повністю співпрацює зі слідством. Питання лише в тому, щоб він співпрацював об'єктивно і чесно, щоб знайшли і покарали замовників", - зазначив він.

Також Луценко заявив, що в разі підтвердження інформації про те, що Пукач до затримання перебував у тих чи інших регіонах України і не був затриманий, відповідні особи в регіональних підрозділах міліції будуть покарані.

"Зараз я чую від засобів масової інформації, в ході неформального спілкування з колегами, з Генпрокуратурою, що Пукач тривалий час переховувався на території інших областей", - сказав міністр.

"Як тільки ми отримаємо більш точну інформацію - з якого часу і по який і де він проживав, такі ж службові перевірки (які проходили після затримання Пукача в Житомирській області) пройдуть по інших областях", - пообіцяв Луценко.

"Безумовно, винні будуть притягнуті до адміністративної відповідальності - ті посадові особи, які не виконали свої прямі обов'язки", - запевнив він.

Як відомо, Генпрокуратура пред'явила Пукачу обвинувачення у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування