Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Екзальтована" Тимошенко не завадить долати вето Ющенка - "Регіони"

Четвер, 20 серпня 2009, 22:15

Заяви прем’єра Юлії Тимошенко не мають вплинути на голосування щодо подолання вето на зміни до закону про вибори.

Про це заявив перший віце-спікер Олександр Лавринович (Партія регіонів) в ефірі 5 каналу.

"Я гадаю, що ми не повинні прив’язувати ухвалення законів, які необхідні для країни, до тих політичних заяв, які робить один з потенційних кандидатів у президенти", - зазначив він.

"Для нас набагато важливіше мати надійну правову базу, ніж реагувати на неправдиві і емоційні вислови екзальтованого політика", - сказав Лавринович.

Як відомо, раніше Тимошенко доручила Мінюсту відновити судовий процес щодо повернення урядової резиденції Межигір’я у державну власність, яку, на її думку, "у держави особисто відібрав Янукович".

Коментуючи цей вислів прем’єра, перший віце-спікер заявив: "Резиденція Межигір’я ніколи не була і не є власністю жодної фізичної особи".

"Вона є власністю якоїсь підприємницької структури, яка її, відповідно до закону, придбала і Янукович не має до того жодного відношення. Він орендує там один будиночок, а все решта там – це архітектурний план, який презентувався у ЗМІ", - сказав Лавринович.

"Те, що прем’єр дозволяє собі такі емоційні вислови, неадекватні, свідчать тільки про те, що в неї є якісь проблеми", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування