Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР і БЮТ хочуть прибрати "хворих на голову"

Четвер, 10 вересня 2009, 20:47

У другому турі президентських виборів будуть створені нові виборчі комісії за поданням двох кандидатів.

Про це заявив регіонал Вадим Колесніченко в ефірі Шустер Live, коментуючи нову редакцію закону про вибори президента, яка набрала чинності напередодні.

Щодо норми про збільшення застави, яка вноситься кандидатом у президенти, з 500 тисяч гривень до 2,5 мільйонів, він зазначив: "Перше, чого ми домагаємося, щоб не було кілька хворих на голову людей, які хочуть зафіксувати себе в історії".

"Ці люди будуть обслуговуватися за рахунок держбюджету і будуть вносити плутанину у виборчий процес. Кандидатам буде недостатньо часу для ведення агітації, тому що це буде суцільний бедлам", - вважає депутат.

У свою чергу, присутній у студії БЮТівець Андрій Портнов заявив: "Якщо запускати технічних кандидатів при старій нормі закону, коли всього 500 тисяч гривень (застава кандидата), то можна отримати виборчій бюлетень довжиною 3-5 метрів".

"Керівник бакалійної лавки може іншим чином свої погляди впроваджувати у життя, шляхом участі у громадських об'єднаннях, політичних партіях. Не обов’язково балотуватися у президенти", - вважає він.

Як відомо, авторами нової редакції закону про вибори є депутати від БЮТ та Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування