Герман: Гроші для бідних висять на бігбордах Тимошенко

Понеділок, 14 вересня 2009, 14:14

Партія регіонів не має наміру ініціювати відставку Кабінету Міністрів.

Про це на прес-конференції у понеділок заявила регіоналка Ганна Герман, повідомляють Українські новини.

"Відносно того, чи будемо ми ініціювати відставку теперішнього уряду, - ні. Це уряд дуже сподівається, що його відправлять у відставку. Уряд має нести відповідальність до виборів, уряд має відповісти за все, що він наробив, перед народом", - сказала вона.

Відповідаючи на запитання, за рахунок чого можливе підвищення соціальних стандартів українців, вона зазначила, що це можна зробити за рахунок коштів, які витрачаються прем'єром Юліою Тимошенко на свою передвиборну агітацію.

"Гроші для підвищення соцстандартів якщо не валяються на дорозі, то принаймні висять на шнурках над всіма дорогами, на всіх бігбордах, які коштують понад 60 млн. гривень", - сказала депутат.

Також Герман розкритикувала Кабмін за нераціональне використання бюджетних коштів.

Як відомо, раніше депутат від НУНС Олександр Третьяков заявив, що Партія регіонів незабаром спробує відправити Кабмін у відставку.

***

У свою чергу депутат від БЮТ Віктор Уколов у коментарі "Українській правді" заявив, що Партія регіонів у кілька разів завищила суму коштів, витрачених на білборди Тимошенко.

"Не вперше помічаю, що ціни Партії регіонів у декілька разів відрізняються від ринкових. Я не знаю, з яких міркувань Партія регіонів завищує ціни. Можливо, тому що вони готові платити у декілька разів більше, ніж БЮТ", - сказав він.

Уколов наголосив, що всі білборди "Вона працює" були оплачені з партійного рахунку партії "Батьківщина".

На питання, скільки коштувало розміщення білбордів "Вона працює", Уколов сказав: "Не можу сказати. Але у декілька разів менше, ніж назвала Герман".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News