Гриценко каже, що Крим святкує виключення Кисельова

Середа, 16 вересня 2009, 15:58

Спікер Криму, "регіонал" Анатолій Гриценко вважає, що нардепа Василя Кисельова давно треба було виключити з Партії регіонів.

Про це Гриценко заявив журналістам, коментуючи відповідну ініціативу президії політради Партії регіонів, повідомляє УНІАН.

"Це рішення запізнилося трохи, треба було раніше", - сказав кримський спікер.

При цьому він зазначив, що "цілком підтримує" рішення про виключення Кисельова з ПР, оскільки народний депутат "завдав величезної шкоди рейтингу Партії регіонів і особисто лідеру партії Януковичу".

"Якби Партія регіонів звільнилася від цієї людини ще три роки тому, була б цілком інша суспільно-політична ситуація в Криму. Не було б того, що відбувається сьогодні", - переконаний голова Верховної Ради автономії.

На думку спікера, його опоненти з числа депутатів кримського парламенту діють "під безпосереднім керівництвом Кисельова".

"Для кримчан, для простих партійців звільнення Кисельова – це свято. Тисячі дзвінків учора було! Люди просто не вірили, невже президія політради нарешті прийняла таке рішення", - стверджує Гриценко.

При цьому він запевняє, що в нього немає конфлікту з Кисельовим.

"Намагалися сформувати конфлікт між кимсь і кимсь, у мене ні з ким конфлікту не було, тим паче – з Кисельовим", - каже кримський спікер.

"Я ходив на політраду, виконував рішення політради, я не намагався сформувати опозицію в політраді Партії регіонів. Все, що ви бачили з екранів телевізорів, у запитах, у пресі – це все робив Кисельов", - заявляє Гриценко.

Як відомо, 15 вересня президія політради Партії регіонів вирішила виключити Кисельова з партії за "завдання шкоди" її репутації і порушення вимог статуту. Крім того, президія вирішила відкликати Кисельова з членів політради Партії регіонів.

Кисельов вважає, що ще є членом Партії регіонів, бо рішення президії про його виключення з ПР ще має бути затверджене політрадою.

Нардеп сподівається 18 вересня зустрітися з лідером "регіоналів" Віктором Януковичем і обговорити ситуацію, що склалася.

За твердженням Кисельова, його виключення з ПР – це сигнал для депутатів автономії не ініціювати відставку "регіонала" Гриценка з посади спікера Криму.

Партійці підтверджують, що між Кисельовим і спікером Гриценком давно існує конфлікт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування