Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" обіцяють наступного разу бути готовими на все

Середа, 23 вересня 2009, 13:01

У Партії регіонів запевняють, що у четвер будуть готові до голосування щодо підвищення соцстандартів незалежно від способу голосування.

Про це заявив журналістам у Верховній Раді у середу член фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми будемо готові до будь-якої системи голосування в залі, хоча вважаємо, що не треба маніпулювати депутатами і логічно застосовувати традиційну систему голосування", - сказав він.

"Ми будемо готові конструктивно працювати в залі щодо прийняття законопроектів про підвищення соціальних стандартів", - запевнив Єфремов.

Як передає кореспондент "Української правди", станом на 12:55 у сесійній залі парламенту залишилося лише кілька депутатів. Ранкове засідання у середу так і не розпочалося. Другу половину дня по середах депутати працюють в комітетах.

Як відомо, у вівторок депутати спершу вирішили голосувати за законопроекти щодо підвищення соцстандартів підняттям рук, однак потім "регіонали" запротестували проти такого способу голосування і заблокували Раду.

Ці законопроекти так і не були проголосовані, хоча лідер Партії регіонів Віктор Янукович спеціально для цього терміново прибув до Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...