Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат-регіонал осипав Луценка образами за соратника

П'ятниця, 25 вересня 2009, 18:08

Депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов звинувачує міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в маніпуляції службовою інформацією в політичних цілях.

Про це депутат заявив журналу "Публічні люди", коментуючи заяви Луценка про причетність "регіонала" Ельбруса Тедеєва до перестрілки в Голосіївському парку столиці.

"Луценко поводиться як покидьок. І це його звичайна манера поведінки: публікувати якісь наклепницькі вигадки – це його стиль", - сказав Лук'янов.

"Що стосується реальних розслідувань, наприклад, у "справі Гонгадзе" – Луценко рвав на собі сорочку, але нічого не зміг з'ясувати. Потім, справа про отруєння Ющенка: були допитані тисячі людей і теж безрезультатно", - додав "регіонал".

За словами Лук'янова, зараз голова МВС "намагається облити брудом людину, яка для України виграла низку золотих медалей, у тому числі й олімпійське золото".

При цьому депутат говорить, що сам Луценко "своєю п'яною мордою ганьбив країну у Франкфурті, коли в п'яному чаду кидався на поліцейських, плювався, кидався – поводився як покидьок – і це стало відомо усьому світові".

"Ще один приклад ганьби, коли друг Луценка Лозінський (екс-депутат від БЮТ Віктор Лозінський, розшукується за обвинуваченням у навмисному убивстві) полював зі співробітниками міліції на людину й убив її. А Луценко навіть не вибачився перед матір'ю убитого", - обурюється Лук'янов.

"Більше того, у першому зведенні йшлося про те, що колега Луценка вчинив геройський вчинок. Я дивуюся навіть, що Луценко не встиг подарувати йому нагородний пістолет!", - додає "регіонал".

Лук'янов також згадав випадок, коли Луценко, "вже не знаю в якому стані, кричав, що він расист і пишався цим; він так висловлювався вбік німецької сторони, що німці надіслали ноту протесту з вимогою опротестувати слова Юрія Віталійовича".

"Така маніпуляція службовою інформацією в політичних цілях – злочин. Усім відомо, що сам Луценко – корупціонер", - заявив Лук’янов.

"Адже слідча комісія ВР визначила, що міністр МВС та його родичі чинили дії, які мають ознаки корупції. Але прокуратура, незважаючи на звернення депутатів, не проводить розслідування", - додав "регіонал".

У той же час, на запитання, чи буде Партія регіонів подавати до суду через заяви голови МВС, депутат сказав лише: "Не знаю".

"Але думаю, що в країні, де міліцейська система знаходиться в руках напівп'яного міністра, очікувати від судової системи якихось реальних рішень не можна. Адже нанесення побоїв Черновецькому так і відійшло на другий план", - заявив Лук'янов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування