Москаль натякає, що Тедеєв запросив в Україну осетинських вбивць?

Вівторок, 13 жовтня 2009, 01:12

Депутат, причетний до стрілянини у Голосіївському парку Києва, запросив в Україну вбивць з Південної Осетії.

Про це заявив начальник міліції Криму Геннадій Москаль в ефірі телеканалу ICTV.

"Поступає оперативна інформація, що в одному з готелів Алушти знаходяться двоє підозрілих людей. Виїжджає міліція, вони чинять опір, хочуть втекти. Перевірили по Інтерполу – нічого на них немає", - сказав він.

"Робиться заборона в'їзду на територію України за таку підозрілу поведінку і сідайте на паром і їдьте туди, звідки приїхали – до Росії", - зазначив начальник кримської міліції.

"Але ми попередили правоохоронні органи РФ, що люди неадекватні. Ловить їх прикордонна служба, а вони у федеральному розшуку, з Осетії", - заявив Москаль.

За його словами, "всі двоє – керівники спецслужб Південної Осетії". "Розстріляли майже все МВС Осетії, розстріляли мера Владикавказу, 21 замовне вбивство", - повідомив начальник міліції Криму.

"Якщо це депутат їх запросив сюди, а тут ще їх шестеро знаходиться, то що нам робити?", - запитав він.

Відповідаючи на питання, хто цей депутат, Москаль сказав: "Той, хто запрошував у Голосіївський парк".

Москаль зазначив, що "находять розташування деяких об’єктів, як замінувати ці об’єкти, як знищити одного з державних і політичних діячів України".

Крім того, коментуючи ситуацію навколо диплому про вищу освіту заступника голови СБУ Андрія Кислинського, він заявив: "Якби у ФБР, чи у Моссаді знайшли заступника, який має підроблений диплом, то, мабуть, голова подав би у відставку з усіма своїми заступниками".

Як відомо, 11 вересня 3 осіб були госпіталізовані через стрілянину в Голосіївському парку, де дві групи вихідців з Кавказу з'ясовували між собою стосунки, у результаті чого вогнепальні поранення одержали троє з учасників розборок, один із яких пізніше помер.

22 вересня міліція затримала в Києві громадянина Росії Роберта Тедеєва за підозрою в причетності до стрілянини, який назвав себе двоюрідним братом регіонала Ельбруса Тедеєва.

Роберт Тедеєв також повідомив співробітникам міліції, що використовував автомобіль свого брата Меrсеdеs S500.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...