Партія Лазаренка підозрює, що Коломойський прослуховує Тимошенко

Вівторок, 20 жовтня 2009, 11:05

Партія "Громада" вимагає від СБУ перевірити причетність структур групи "Приват" до можливої організації шпіонажу за Юлією Тимошенко.

Про це йдеться в черговій заяві "Громади" у відповідь на заяву Геннадія корбана з проханням перевірити причетність Павла Лазаренка до вбивства В'ячеслава Брагінського.

"Цинічні спроби прив‘язати лідера "Громади" Павла Лазаренка та чинного главу уряду Юлію Тимошенко до резонансного вбивства кризового менеджера В‘ячеслава Брагінського є зайвим підтвердженням факту участі приватівських структур у брудній PR-кампанії, спрямованій, перш за все, проти Прем‘єр міністра України", - йдеться в заяві.

Зухвалу поведінку Корбана не важко зрозуміти, адже принципова позиція уряду зірвала грандіозну аферу групи "Приват", яка намагалася за безцінь прибрати до рук контрольний пакет акцій Одеського припортового заводу", - зазначають у "Громаді".

Саме тому, на думку однопартійців Лазаренка з'явились звинувачення на адресу лідера партії "Громада", пошук взаємозв‘язку між Павлом Лазаренком та Юлією Тимошенко.

"Партія ВО "Громада" звертається до керівництва Служби безпеки України з вимогою негайно перевірити причетність структур так званої групи "Приват" до можливої організації шпіонажу за главою уряду, організації прослуховування кабінету прем‘єр-міністра в урядовій будівлі", - йдеться в заяві.

"У президії політради "Громади" виникає закономірне запитання: з яких джерел інформація, оприлюдненя 16 жовтня 2009 року у телепрограмі "Шустер – Live", про службову діяльність прем‘єр міністра, його особисті зустрічі, телефонні розмови з представниками влади могла б стати відомою Корбану та його "братві"?", - йдеться в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування