Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Ющенко 5 років проспав на пасіці, бджоли всі повиздихали

Четвер, 10 грудня 2009, 20:48

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко визнає, що з його боку було неетично публічно демонструвати свою зневагу до президента Віктора Ющенка.

"Я розумію етику. Насправді це не нормально. Я цю ніч, думаю, знову не буду спати з однієї причини: не може чинний міністр говорити про чинного президента. Але скажіть мені, чи може президент якоїсь країни сказати, що його поліція - банда?", - сказав Луценко в ефірі 5 каналу.

"Він же рубає гілку, на якому сидить не тільки він, а вся країна! Поки я міністр внутрішніх справ, я нікому не дозволю, навіть президенту, плювати в душу міліціонеру!", - додав він.

При цьому Луценко зазначив, що "немає конфлікту між Ющенком і Луценком, а є конфлікт між Ющенком і 300 тисячами міліціонерів".

"Віктор Андрійович не хоче боротися з корупцією. Він просто хоче знайти крайніх у нинішній піар-кампанії, коли 5 років він проспав на пасіці, бджоли всі повиздихали, а тепер треба знайти крайнього", - сказав він.

"Я ніколи нікому не дам витирати ноги об свою громадянську честь", - додав міністр.

Як відомо, у середу Луценко покинув нараду з питань корупції після того, як Ющенко розкритикував правоохоронні органи за неефективність боротьби з нею.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування