Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банкова і Тимошенко продовжують ділити європейців

Четвер, 10 грудня 2009, 21:34
Інформація про зустріч Єжи Бузека і Віри Ульянченко деякими ЗМІ подавалася із викривленням фактів з метою маніпуляції.

Про це заявила прес-служба секретаріату президента.

"Використовувалася неправдива інформація віце-прем'єра Григорія Немирі без надання альтернативних коментарів на цю тему", - йдеться у заяві.

Як відомо, раніше Немиря заявляв, що зустрічі президент Європарламенту Бузека з главою секретаріату президента Ульянченко не було.

"Така маніпуляція, найвірогідніше, пов'язана з бажанням відвернути суспільну увагу від спроби БЮТ викривити зміст заяви ЄНП. У цій заяві йшлося про підтримку перемоги демократії в Україні, натомість БЮТ намагався представити її як підтримку Тимошенко", - наголосили на Банковій. 

Прес-служба зазначає, що в ході зустрічі Ульянченко з Бузеком "обговорювався порядок денний майбутньої зустрічі з президентом Віктором Ющенко в рамках погодженого раніше візиту керівника Європарламенту в Україну 21-22 грудня 2009".

"Домовлено, що основний акцент буде зроблено на обговоренні питань євроінтеграції України - визначення перспектив членства в ЄС, завершення переговорів над угодою про асоціацію та пожвавлення переговорів щодо започаткування безвізового режиму", - йдеться у заяві.

Як відомо, раніше прес-служба Кабміну заявляла, що прем'єра Юлію Тимошенко на конгресі Європейської народної партії у Бонні представили як майбутнього президента.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...