Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР побачила контракт Луценка і Тимошенко на фальсифікації

П'ятниця, 11 грудня 2009, 22:50

Заяви БЮТ про те, що регіонали платять 150 тисяч доларів за голос за відставку глави МВС Юрія Луценка не відповідають дійсності.

Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів.

"Схоже, що загроза звільнення Луценка може зірвати його контракт з Тимошенко (прем'єром Юлією Тимошенко) на фальсифікацію виборів", - заявили регіонали.

"Принаймні, саме такий висновок можна зробити, дивлячись на паніку, яка почалася в БЮТі з виникненням реальної можливості звільнити міністра, який повністю скомпрометував себе", - йдеться у заяві.

"Влада явно намагається фальсифікувати вибори, і тут, судячи з усього, мала на Луценка великі плани. Адже всім давно очевидно, що не опозиція, а тільки влада може фальсифікувати вибори", - зазначили в Партії регіонів.

"Але очевидно й інше: відставка глави МВС може зірвати плани Тимошенко, і тому в БЮТ така паніка. У хід пішло все", - наголосила прес-служба.

У заяві йдеться: "На швидку руку придумана навіть абсолютно безглузда версія про те, що Партія регіонів нібито платить по 150 тисяч доларів за голос депутата, поданий за відставку Луценка".

"Панове! Розбирайтеся самі зі своєю командою, більше схожою на павуків у банці. Ніякі потуги вам вже не допоможуть. Парламент, а головне, народ дадуть вам справедливу оцінку", - зазначили регіонали.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування