Шуфрич спростував побиття дружини й обізвав Луценка "мужеподібним блазнем"

Вівторок, 15 грудня 2009, 09:25

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич спростовує факт побиття ним власної дружини в травні 1998 року.

Про це він заявив у відповідь на опублікування "Народною самообороною" матеріалів справи, порушеної в травні 1998 року щодо Шуфрича "за завдання тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині", повідомила ЛІГАБізнесІнформ прес-секретар Шуфрича.

"По суті опублікованих матеріалів можу сказати наступне: неправда, що я прикрився депутатською недоторканністю, тому що в момент, коли була написана заява, я ще не був народним депутатом України", - заявив Шуфрич.

"Всі обставини цього інциденту були розслідувані. Зазначені факти місця не мали. Я не вважаю себе ні в чому винним. Дане запитання стосується мого особистого життя, моєї колишньої дружини і нашого сина", - підкреслив депутат.

"Окремі обставини ситуації, яка склалася 11 років і 7 місяців тому, в силу деяких юридичних особливостей і в інтересах інших осіб, я зможу розкрити, але не раніше ніж через 3 роки й 5 місяців - звісно, якщо ця тема ще буде когось турбувати, й якщо я продовжуватиму свою публічну діяльність", - пообіцяв він.

"І точно обставини мого сімейного життя обговорювати не таким "мужеподібним" блазням як Луценко, який змінює свої принципи, погляди і хазяїв так само, як гей-клуби", - заявив Шуфрич.

Як відомо, у неділю сайт "Народної самооборони" опублікував матеріали кримінальної справи, порушеної в травні 1998 року у відношенні Шуфрича "за завдання тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині". Та справа була закрита.  

Шуфрич уже заявляв колись, що свого часу Луценко як представник Соцпартії був присутній на відкритті київського офісу Центру для геїв "Наш світ". Самі геї кажуть, що Луценко прийшов просто як гість на прес-конференцію Центру й до їхнього руху стосунку не має, пише "Сегодня".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування