Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко побачив, що за кордоном на Україну ллють негатив

Вівторок, 15 грудня 2009, 16:50
 

Кількість упереджених і негативних коментарів про Україну в світі значно виросла.

Про це у вівторок заявив міністр закордонних справ Петро Порошенко у вступному слові на Громадській раді при МЗС, передає Обком з посиланням на Українські новини.

"У світовому інформаційному просторі спостерігається значна кількість упереджених і негативних щодо України повідомлень і коментарів, що зачіпають найрізноманітніші аспекти політичного, економічного, соціально-гуманітарного життя українського суспільства", - сказав Порошенко.

Міністр підкреслив, що іноді можна спостерігати, що такі коментарі по Україні надаються цілеспрямовано, відповідно до певного розробленого сценарію і послідовності.

Порошенко додав, що вже рік ведуться бесіди про здатність України забезпечити транзит природного російського газу.

"Мусуються плітки щодо здатності і можливості України забезпечити транзит російського газу, постійно ставиться під сумнів надійність України як постачальника", - сказав міністр.

Він додав, що іноді такі плітки не мають ніяких підстав.

Порошенко також вважає, що у світовому інформаційному просторі також часто спекулються теми, пов'язані з почуттями нацменшин усередині країни.

Порошенко зазначив, що, крім того, існують спроби дискредитації цілої низки економічних проектів, у яких зацікавлені Україна і її партнери.

Міністр упевнений, що за всім цим стоять свідомі спроби маніпулювання думкою українців, суспільством і політиками.

При цьому він додав, що ці спроби маніпуляції робляться за допомогою сучасних технологій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування