Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" готові обирати президента за старими правилами

Четвер, 17 грудня 2009, 11:26
 

Партія регіонів виступає проти норми, за якою останні зміни в списках виборів робляться не пізніше  ніж за два дня до голосування.

Про це заявив член фракції ПР Олександр Єфремов, критикуючи БЮТ за намагання внести відповідну поправку до закону про вибори президента.

Відповідна поправка серед інших чотирьох стоїть для включення в порядок денний при розгляді закону про вибори, який намічено на четвер.

"Сьогодні БЮТ намагається усіляко провести свій законопроект про вибори президента,  і нас це насторожує, тому що в цьому законопроекті нас дуже турбує один пункт, яким передбачається  за два дні до початку виборів припинити внесення змін у списки виборців", - сказав він.

"При цьому у нас є інформація про те, що відомство Луценка дало команду паспортним столам внести до списків виборців повне непорозуміння, тобто данні які не дозволяли б людям в підсумку прийти на виборчі дільниці і проголосувати", - додав Єфремов.

Таким чином, за його словами, ПР припускає, що "робиться все, щоб закласти підґрунтя для визнання виборів недійсними, або скласти карту голосування на свою користь".

За словами Єфремова, ПР вважає за можливе провести голосування 17 січня 2010 року за старим виборчим законодавством, в якому передбачена можливість внесення змін до списків виборців безпосередньо в день голосування.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...