Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко в селі розказувала, що проти податків на інтернет

Четвер, 17 грудня 2009, 13:22

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не підтримує ініціативу про запровадження податку на використання Інтернету за кожен використаний байт.

"Я не підтримую ніякого додаткового введення податків на інтернет-трафік", - сказала Тимошенко у четвер журналістам у Чернігівській області, коментуючи законопроект, зареєстрований у Верховній Раді депутатом Сергієм Терьохіним, повідомляє сайт Тимошенко.

Загалом вона вважає, що одразу після завершення президентської кампанії необхідно розпочати суттєве зниження податків та навести порядок в системі оподаткування.

Як відомо, законопроект "Про загальнодержавний податок на розвиток театрального мистецтва в кінематографії в Україні" передбачає, що з 1 січня 2010 року українцям доведеться платити податок у розмірі 1% вартості кожного використаного байту.

Кошти, що їх буде отримано від користувачів Інтернету, автор законопроекту пропонує накопичувати у спеціально створеному фонді, а потім спрямовувати на фінансування національних театральних вистав і фільмів, а також на організацію гастролей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...