Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатори Ющенка сидять у заметах без бензину, бо Тимошенко не дає грошей

Четвер, 17 грудня 2009, 15:49

Губернатори з команди президента скаржаться, що не можуть отримати кошти на боротьбу зі стихією.

Зокрема одеський губернатор Микола Сердюк підкреслив, що дії з ліквідації наслідків стихії робилися виключно місцевою владою.

"Уряд не надав жодної допомоги", - сказав Сердюк. Він повідомив, що через казначейство заблоковані всі проплати, в тому числі на пальне.

Сердюк додав, що в середу підписав телеграму Турчинову, щоб були розблоковані рахунки та  можна було проплачувати пальне для снігоочисної техніки

"Головне, що ми не втратили жодного людського життя", - підкреслив Сердюк.

Він розповів, що була одна кризова ситуація, коли сім'я зателефонувала і попросила допомоги, і загін МНС прибув вчасно, привіз гарячий обід та бензин.

Водночас, як повідомив голова Херсонської облдержадміністрації, член політради "Нашої України" Борис Сіленков, Херсонщина 7 днів у заметах, бо казначейство не проводить платежів облавтодору та комунальних підприємств органів місцевого самоврядування за пальне.

За його словами, в повітрі зависли платежі на 2 мільйони гривень, які  органи місцевого самоврядування через свої комунальні служби поклали в казначейство для оплати за пальне на ліквідацію стихії.

"Я вчора надіслав телеграму на адресу прем'єра, в якій доповів, що 9 день в області не проводяться платежі на суму 51 мільйон гривень. Повністю заблокована господарська діяльність органів місцевого самоврядування та бюджетна сфера. Однак і до цього часу жодної реакції", - розповідає Сіленков, повідомляє сайт Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: