В Одесі через сніг породіллю везли на БТРі

Неділя, 20 грудня 2009, 09:57

Протягом останньої доби рятувальниками МНС  зі снігових заторів вивільнені 747одиниць техніки та 1 838 людей.

Про це повідомляє прес-служба МНС.

Всього за час стихії мнс-никами врятовано  4851 одиниця техніки і 9090 людей. На пунктах обігріву МНС надана допомога 1111 людям. Розчищені від снігових заметів 2260 кілометрів автошляхів, за останню добу - 604 км.

На ліквідації наслідків несприятливих погодних умов від МНС, МВС, облавтодорів, комунальних служб і Міноборони задіяні 250 одиниць снігоочисної й інженерної техніки та 1470 чоловік,  у тому числі 70 одиниць техніки і 260 рятувальників МНС.

Випадки обмороження людей не зареєстровані.

Станом на 08:00 20-го грудня у Херсонській, Миколаївській, Донецькій, Одеській, Луганській та Запорізькій областях ліквідовані затори на автомобільних шлях державного значення. Для попередження утворення заторів вживаються заходи щодо тимчасового обмеження руху транспорту на небезпечних ділянках автодоріг  в Одеській, Донецькій та Миколаївській областях.

Удень 19-го грудня в Одесі до одного з пологових будинків рятувальниками МНС на бронетранспортері БТР-80 була благополучно доставлена породілля. Для розвезення хліба по місту задіяний автомобіль МНС "ГАЗ-66".

Український гідрометеорологічний центр Міністерства з питань надзвичайних ситуацій попереджає про складні погодні умови на території України 20 грудня.

Як повідомили УНІАН в Укргідрометцентрі, вночі у східній частині та прикарпатських областях, вдень на більшій частині території України сніг, місцями сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, вранці та вдень у південній частині та Приазов`ї місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, сильна ожеледь.

В Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах та південній частині місцями пориви вітру 25-30 м/с, на високогір`ї Карпат 40 м/с, на дорогах України ожеледиця.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування