Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко: на потреби Тимошенко вкрали 6 мільярдів

Неділя, 20 грудня 2009, 19:57
Президент Віктор Ющенко звернувся до генпрокурора Олександра Медведька щодо блокування фінансування регіонів з боку Держказначейства.

Про це він сказав під час спілкування з мешканцями Чернівців, відповідаючи на питання щодо блокування казначейством у Чернівецькій області виділення 20 мільйонів гривень відповідно до призначення, повідомляє УНІАН.

"Я звернувся до генерального прокурора по даному питанню", - наголосив президент.

Він підкреслив, що урядові кошти та кошти місцевих бюджетів на зведеному рахунку Державного казначейства складають 1,8 мільярдів гривен, в тому числі кошти місцевих бюджетів - 8 мільярдів гривень.

"Я поясню, як це можна прочитати: урядом були вкрадені кошти органів самоврядування - різниця між 8 млрд. грн та 1,8 млрд. грн. - тобто приблизно 6 мільярдів гривень коштів органів самоврядування забрано на фінансування потреб уряду", - наголосив глава держави.

При цьому Ющенко додав, що ці кошти йдуть на передвиборчі потреби прем'єра Юлії Тимошенко: "Юлія Володимирівна їздить по країні, як Снігуронька - десь загубила 50 мільйонів, десь квартири якісь дає, десь завезла китайські автобуси школі - от і всі 6 мільярдів".

Крім того, він нагадав про необхідність вакцинації населення і прийняття урядом програми вакцинації.

"Ми вже на грип викинули стільки грошей! Причому вакцинацію ніхто не робить, а з ранку до вечора всі говорять: давайте боротися з грипом. Чим? Марлевими пов'язками? Сміхота", - сказав Ющенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування