Яценюк визнав, що втік з парламенту

Понеділок, 21 грудня 2009, 22:13
Кандидат у президенти Арсеній Яценюк заявив, що залишився "нормальною людиною", бо втік з парламенту.

Про це він заявив у ефірі ICTV.

"Я поки що нормальна людина, бо я втік з парламенту. Тому що мені треба було стати таким самим, як вони", - зазначив кандидат.

"Я не хворію манією величі. Це найбільша біда української політики. Є така справа, називається "інфекція влади". Оце як тільки нею захворів - перетворюєшся на політичну мумію", - наголосив Яценюк.

Крім того, він розповів: "У мене є задекларована дача. Я дивлюся по сусідам. Кажу, що там сусід такий багатий. А начальник там якогось управління чи-то міліції, чи-то реєстрації транспортних засобів. Міліціонер. У нього дача разів в п'ять більша, ніж моя".

"В мене виникає питання: за що ці люди живуть? Де вони беруть гроші? Звідкіля їхні жінки купують такі брильянти, як мої окуляри?", - сказав політик.

Також Яценюк заявив, що його намагалися "купити" прем'єр Юлія Тимошенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Мені пропонували і Тимошенко, і Янукович і їхні люди. Ну такий політичний продукт потрібний - Яценюк. Так гарно говорить, молодий, років 20 пропрацює в політиці. Треба було б його прикупити. Я відмовився", - зазначив він.

"Друге - пропонували різного роду посаду. Те саме. Третє - почали залякувати. Четверте - виключили з каналу "Інтер", - розповів політик.

Яценюк заявив, що не буде "масовкою" у БЮТ і Партією регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News